TEDx-Constanta-Costin-Dămășaru

TEDxConstanta - Vorbitor

Costin Dămășaru

Dr. Psih. Drd., Founder & CEO Veruvis & Veruvis Kids

TEDxConstanta - Vorbitor


Costin a studiat la MIT (Massachusetts Institute of Technology) din Boston, SUA, în cadrul programului de Executive Education – Neuroscience for Leadership. Acolo a lucrat cu cercetători de renume la nivel global, în domeniul îmbunătățirii performanței creierului uman, folosind tehnologia Brain Mapping și Brain Computer Interface. 

Este Doctor în Management, licențiat în Psihologie și a obținut un Masterat în Administrarea Afacerilor. În prezent este Doctorand în Fizică, în cadrul Facultății de Neuroștiințe Aplicate din Universitatea Politehnică București și Masterand în Neuroștiință Aplicată în cadrul Universidad Isabel I din Burgos, Spania. 

A susținut prelegeri în calitate de profesor invitat la: 
• Universitatea Vives din Brugges, Belgia 
• Universitatea Kassel din Kassel, Germania 
• Sheffield City College 

Este fondatorul și directorul general al Centrului de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale Veruvis, un proiect de o viață pentru el, adânc înrădăcinat în călătoria sa de vindecare și în lupta sa cu o boală neuronală foarte crudă: Tinitus.

Misiunea sa este de a ajuta oamenii să-și acceseze imensa putere de vindecare a creierului și să își atingă potențialul maxim. 


Discurs Costin Dămășaru TEDxConstanta 2023

Inovații menite să schimbe lumea

Viitorul nu este al AI-ului, este al creierului uman optimizat. Se spune că noi ne folosim numai 10% din creier, ceea ce este foarte greșit. Oamenii își folosesc tot creierul, dar optimizat în procent de 10%, ceea ce înseamnă că avem un potential incredibil care așteaptă să fie descoperit. Veruvis te ajută să îți scrii manualul de instrucțiuni al propriului creier și să îți atingi potențialul maxim.

Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult