TEDx-Constanta-Suzan-Carp

TEDxConstanta - Vorbitor

Suzana Carp

Expert Politici Climatice

TEDxConstanta - Vorbitor


Suzana Carp este un cunoscut și apreciat specialist european în politici climatice și expert în studii europene. Determinarea, puterea interioară, pasiunea și optimismul, caracterizează “omul” din spatele profesionistului pe care îl veți cunoaște.

În ceea ce privește educația, Suzana, a trecut granițele României la vârsta de 16 ani, a obținut o bursă și oportunitatea de a reprezenta România în cadrul Colegiilor Lumii Unite, la campusul din New Mexico, SUA. Drumul ei a continuat pentru o perioadă în Statele Unite, la Earlham College. Ulterior, studiile postuniversitare le-a urmat la Universitatea Oxford, în Regatul Unit, și la College of Europe, din Polonia. Cariera profesională a ales să o înceapă în România.

Fost membru al think tank-ului internațional de climă, Sandbag, fost director executiv la Carbon-Free Europe, Suzana Carp, vine cu o experiență profesională remarcabilă. 

Suzana este un cunoscut și apreciat specialist european în politici climatice și expert în studii europene și este Deputy Executive Director la Cleantech for Europe. Fost membru al think tank-ului internațional de climă, Sandbag, fost director executiv la Carbon-Free Europe, Suzana Carp vine cu o experiență profesională remarcabilă.

“Valorile noastre sunt GPS-ul nostru intern și tot ceea ce adăugăm în portofoliul nostru. Educația formală și non-formală, ne ajută să ne găsim drumul în lume, în măsura în care sunt de asemenea aliniate și în coerență cu valorile noastre interioare.”


Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult