TEDx-Constanta-Sebastian_burduja

TEDxConstanta - Vorbitor

Ioan Iacob

Antreprenor

TEDxConstanta - Vorbitor


"Nu există viață personală și profesională. Nu poți să le separi."

Ioan Iacob este un antreprenor cu peste 15 ani experiență, înzestrat cu pasiune și onestitate, lucruri care l-au propulsat rapid în carieră.

La bază, Ioan este inginer. A studiat Universitatea de Politehnică din București și ulterior, Universitatea Carnegie-Mellon din Statele Unite ale Americii. 

A început cu joburi mici, QA tester și consulant. Ulterior, în anul 2007, el devine co-fondator, alături de Radu Constantinescu, al companiei Qualitance, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții software din România. În 2020, alături de Șerban Chiricescu - CTO și Radu Cautis, pune bazele unei alte companii de succes - FLOWX.AI. 

În acest moment, lista clienților startup-ului românesc cuprinde o multitudine de companii și instituții financiare, precum Banca Transilvania, OTP Group, UiPath, KPMG. De asemenea, FlowX.AI a atras a doua cea mai mare finanțare din Europa pentru un startup din fintech.

„Business-ul nu este joc cu sumă zero, în care cineva câștigă și cineva pierde. Într-o negociere, ambele părți trebuie să câștige. Orice context care nu presupune că ambele părți câștigă este un deal prost. Am învățat destul de târziu, din păcate, în viața mea de business că nu toate discuțiile trebuie câștigate. Sunt deal-uri din care câștigi mai mult dacă nu intri.”


Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult