TEDx-Constanta-alina-greavu

TEDxConstanta - Vorbitor

Alina Greavu

Jurnalist & Creator de conținut

TEDxConstanta - Vorbitor


Alina Greavu (31 ani) este fost jurnalist și actual creator de conținut axat pe activism social și parenting. Cu studii în comunicare, a început să scrie pe blog la 19 ani și la 20 de ani a avut și primul job în presă.

A lucrat la mai multe reviste și televiziuni, urmând ca în 2018 să activeze în zona de online, pe YouTube și Instagram, sub numele ALUZIVA.

Are trei copii, vorbește deschis despre experiența de mama, abordează subiecte tabu și prezintă viața așa cum este, în ciuda presiunii de a arăta numai perfecțiune in social media.

Se implică deseori în campanii caritabile, este o portavoce pentru cei care o urmăresc și atinge fără rețineri subiecte grele precum exploatarea la serviciu, depresia, abuzurile sexuale, situația învățământului românesc, comunitatea LGBT etc.

Pe YouTube a devenit cunoscută după ce a povestit într-un videoclip de o oră despre cum și-a dat demisia în direct din postul de prezentatoare de știri, clip care a depășit un milion de vizualizări.


Discurs Alina Greabu TEDxConstanta 2020

Mama, între Instagram și realitate

În general, creatoarele de conținut care au copii vorbesc în social media numai despre partea frumoasă și mai puțin despre greutățile de a fi mamă.

Perfecțiunea afișată în online este un izvor de depresie pentru actualele mame și un standard ireal pentru viitoarele mame, care se așteaptă la ceva și trăiesc de multe ori altceva.

Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult