TEDx-Constanta-vlad-tausance

TEDxConstanta - Vorbitor

Vlad Tăușance

Designer, Freelancer

TEDxConstanta - Vorbitor


Vlad Tăușance lucrează, de aproape șapte ani, împreună cu Fundația Friends For Friends. În cadrul programului Policlinica de Marketing pentru ONG-uri, a conceput și susținut ateliere pentru peste 35 de organizații neguvernamentale cu impact social din întreaga țară. Crede în puterea activismului și a sectorului non-profit de a ține România împreună. Se încrede în idei clare și în limba română.

Lucrează ca strateg și creativ alături de echipa agenției Argo, predă un seminar de strategie digitală în cadrul masterului de Jurnalism Politic al FJSC și oferă consultanță în proiecte de marketing pentru ONG-uri, agenții și mișcări politice.

Piesa de teatru Ne știm de 100 de ani, ultimul său proiect literar, este pusă în scenă de regizorul Ștefan Iordănescu și se află, în acest final de an, în turneu național.


Discurs Vlad Tăușance TEDxConstanta 2018


Policlinica de Marketing pentru ONG-uri.

De multe ori, moștenirea pe care o lăsăm stă în schimbările sistemice pe care le aducem. Acestea se întâmplă atunci când ieșim din ego-sistemele noastre și comunicăm, colaborăm cu parteneri din alte zone, din alte sisteme.

În acest discurs, Vlad Tăușance vine cu provocarea de a trece de la ego - la eco - sistem pentru a crea valoare și schimbări care durează în timp. Iar pentru acestea e nevoie de comunicare, de MIJLOACE mai degrabă decât destinații și răbdare.

Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult