TEDx-Constanta-tudor-musat

TEDxConstanta - Vorbitor

Tudor Mușat

Jurnalist

TEDxConstanta - Vorbitor


Tudor Mușat este jurnalist de radio și televiziune de peste 20 de ani. În prezent este realizator de emisiuni la Digi24. A realizat talk-show-uri la Realitatea TV și Alpha TV, la posturi de radio ca Realitatea FM și Radio Total și a lucrat ca redactor la Secția Română a BBC World Service.

Este un bun cunoscător al mediului politic și al societății civile, iar la interviurile și dezbaterile pe care le realizează participa majoritatea personalităților publice. Tudor este și trainer autorizat CNFPA (ANC) si susține diferite cursuri de comunicare. În prezent este profesor la Școala MediaFEM, un proiect finanțat din fonduri europene, unde pregătește reporteri de televiziune. În afara activității în presă, este voluntar implicat în câteva proiecte legate de educație și asistență socială.


Discurs Tudor Mușat TEDxConstanta 2014

Înăuntrul și în afara cutiei cu imagini

Cutia despre care vorbește Tudor Mușat este cutia cu imagini. Televizorul cu prezența lui permanentă în viața cotidiană duce la inevitabila sintagmă “Au spus la televizor că…”. Un om de televiziune percepe această cutie ca având puterea de a schimba lumea cu principiile etice ale jurnalismului. Dar ce se întâmplă când iese din această cutie?

Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult