TEDx-Constanta-alice-nastase

TEDxConstanta - Vorbitor

Alice Năstase

Editor revista Tango - Marea Dragoste, Scriitor

TEDxConstanta - Vorbitor


A alege curajul de a te poziţiona out of the box înseamnă a avea curajul de a alege finalurile fericite în răspărul unei tradiţii comportamentale, a laşităţii de fiecare zi, a puterii obişnuinţei.

Alice Năstate Buciuta este editor şef la revista Tango – Marea Dragoste şi autoarea a 6 volume, co-autoarea a două volume, împreună cu Aurora Liiceanu. În cărţile sale, Alice abordează teme precum iubirea, feminismul şi firescul vieţii.


Discurs Alice Năstase TEDxConstanta 2014

Finaluri fericite

Putem să avem totul în viaţă dacă ştim să cerem acest lucru." Alice Năstase vorbeşte pe scena TEDxConstanta despre predilecţia capodoperelor către finalurile triste şi despre credinţa că singura modalitate prin care lumea se schimbă este că unii dintre noi găsesc curajul de a cere ceea ce-şi doresc, de a cere finaluri fericite.

A alege curajul de a te poziţiona out of the box înseamnă a avea curajul de a alege finalurile fericite în răspărul unei tradiţii comportamentale, a laşităţii de fiecare zi, a puterii obişnuinţei. Alice Năstate Buciuta este editor şef la revista Tango – Marea Dragoste şi autoarea a 6 volume, co-autoarea a două volume, împreună cu Aurora Liiceanu. În cărţile sale, Alice abordează teme precum iubirea, feminismul şi firescul vieţii.

Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult