TEDx-Constanta-raluca-elena-ionita-dinca

TEDxConstanta - Voluntar

Raluca Elena Dincă Ioniță

Marketer, Antreprenor

TEDxConstanta - Voluntar

20142017201820192020

Tânăr antreprenor, Raluca Dincă-Ioniţă este co-fondator și Managing Partner al AYG Romania (dba AD-FIRE Youth Group S.R.L.), agenţie digitală de dezvoltare software nișată pe comerț online, operând pe plan național și internațional, din 2011.

Având o dublă specializare în științe juridice și științe economice, Raluca are o experienţă extensivă, de peste 10 ani, în marketing, management şi antreprenoriat.

A dobândit o parte considerabilă din experienţa sa implicându-se activ în diverse proiecte de voluntariat, aducând un impact pozitiv în societatea constănţeană. 
Este alumni EMPRETEC, un program UNCTAD (United Nations Conference on Trade and Development), alumni AIESEC, cea mai mare organizație de tineret de la nivel internațional, implicată în diferite inițiative civice de la nivel local și național, cu distincții primite în cadrul Galei Voluntarului Constanța, cât și în cadrul organizațiilor. 

În prezent curator, Raluca a fost co-organizator (2018-2019) şi director executiv (2017) al TEDxConstanţa, un eveniment desfășurat sub egida licenței globale TED. Pe lângă ideile care merită împărtăşite, Raluca mai crede în capacitatea comunităţilor de a produce schimbările necesare în societate pentru a acționa precum un catalizator pentru progres. 


Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult