TEDx-Constanta-Paul-Paunescu

TEDxConstanta - Voluntar

Paul Păunescu

Designer

TEDxConstanta - Voluntar

2024

Cred în idee și cred în om.

Atras de estetică și ambiguitate, Paul Păunescu își propune să trezească conștiința prin frumusețea și utilitatea designului. Cu 5 ani de experiență internațională ca freelancer în community management, graphic design și leadership, responsabilitatea tânărului mereu a fost crearea și transmiterea unui mesaj care să spargă bariera comunicării ineficiente.

Avem multe idei și deseori nu știm cum să le comunicăm eficient. Așa pierdem energie, timp și potențialul de a fi o inspirație pentru cei dragi. Însă, cred că prin intersecția dintre haosul ideilor și ordinea uneltelor - design - putem arăta lumii creații care pot schimba oamenii.

Tot ceea ce fac se rezumă la conturarea frumuseții din lumea ce mă înconjoară. Nu urmăresc perfecțiunea, ci autenticitatea - acel moment pur care te face să înaintezi neîncetat.

Motivul pentru care ajut TEDxConstanta este pentru comunitatea locală, care consider că merită a fi inspirată spre a face mai mult, spre a cultiva fantasticul din noi, cât și cel al lumii ce ne înconjoară. Consider că așa putem inova relațiile cu cei din jur, cât și impactul pe care îl avem în societate.


Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult