TEDx-Constanta-cornel-marcu

TEDxConstanta - Voluntar

Oana Yucel

Business Coach

TEDxConstanta - Voluntar

2022

Cred cu tărie că Atitudinea Contează, fiind ingredientul acela secret de care avem cu toții nevoie pentru o viață personală și profesională de succes. Iar Atitudinea, indiferent că este una pozitivă sau negativă, reprezintă o alegere care este în puterea noastră. Eu am ales să fiu un optimist realist în viață și să mă concentrez în special pe partea plină a paharului. 

Sunt recunoscătoare că primesc și adaug valoare oamenilor prin diferitele roluri pe care le îndeplinesc în viață: business coach pentru femei antreprenor și manageri, trainer în zona de leadership, comunicare și dezvoltare personală, autor cărți de copii din seria “Fetita Atitudine”, speaker TEDxConstanta, realizator emisiune TV online, “De vorba cu Oana”, despre educație și dezvoltare personală, voluntar Asociația Maxwell România. Însă, în spatele acestor roluri sunt în primul rând un om și cu bune și cu rele care se dezvoltă constant și învață din experiențe și greșeli. 

Conceptul TEDx este unul cu care rezonez deoarece pentru mine înseamnă o comunitate de oameni faini, voluntari, speakeri, participanți, care vor să aibă un impact pozitiv în societate la nivel local și nu numai. Iar ideile și experiențele speakerilor sunt o sursă de inspirație și pot schimba atitudini, vieți, poate chiar și lumea. 


Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult