TEDx-Constanta-cornel-marcu

TEDxConstanta - Voluntar

Oana Roxana Radu

Managing Director

TEDxConstanta - Voluntar

2022

"PLAY IT FORWARD!" este motto-ul meu, o îmbinare a două idei, una care mă invită la acțiune (PLAY), la joc, la implicare, la învățare continuă pe scena vieții mele interpretând diferite roluri, iar cea de-a doua care mă obligă să dau mai departe din ceea ce eu am învățat (PAY IT FORWARD!), să contribui la acele schimbări pozitive în comunitate sprijinindu-i pe cei din jurul meu să evolueze.

Discursurile TED, TEDx sunt o sursă de inspirație continuă, apreciez modul în care speaker-ii vorbesc cu pasiune, emoție, determinare, implicare despre proiecte și experiențe. Poveștile lor mă ambiționează să fiu un profesionist mai bun, un antreprenor mai bun, un OM mai bun. Iar cum altfel pot contribui ca și alții să afle despre TEDx Constanța, decât făcând parte din echipă.

De 20 de ani în domeniul software pentru farmacii, cu un istoric antreprenorial în mai multe domenii: IT, marketing, educație, dar și voluntar și inițiator al unor proiecte locale și naționale precum JCI (Junior Chamber International) Constanța, TOYP (Ten Outstanding Young Persons) România, pot spune din experiență că numai lucrând în echipă am putut atinge performanța, iar responsabilitatea principală ca lider este de a permite altor lideri să crească.   


Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult