TEDx-Constanta-Diana-Vasilescu

TEDxConstanta - Voluntar

Diana Vasilescu

Specilist Relații Publice

TEDxConstanta - Voluntar

20232024

Pot spune ca am traversat o călătorie profesională captivantă, de la moderator emisiune radio, la jurnalist economic și mai apoi la specialist în relații publice. În timpul acestor experiențe, am avut privilegiul de a explora și de a învăța din și despre lumea afacerilor, dar întotdeauna am simțit o pasiune puternică pentru comunicare și influențare.

Încă din copilărie, am fost fascinată de conferințele TEDx, unde fiecare speaker reușește să transmită idei valoroase și motivație profundă. Aceste evenimente au fost pentru mine surse inepuizabile de inspirație și oportunități de dezvoltare personală. Viziunile și poveștile prezentate mi-au deschis orizonturile și m-au motivat să visez mai mult, să explorez noi domenii și să contribui la schimbarea pozitivă a lumii.

Astăzi, ca specialist în relații publice, am integrat această pasiune pentru inspirație și comunicare profundă în munca mea zilnică. Îmi propun să aduc laolaltă oameni, idei și proiecte, să facilitez dialogul și să construiesc punți între viziuni diferite pentru a contribui la un viitor mai luminos și mai conectat.

TEDx reprezintă pentru mine o sursă de motivație continuă, iar implicarea mea în organizarea acestor evenimente este o expresie a dorinței mele de a împărtăși această motivație cu alții și de a crea experiențe memorabile care să inspire și să transforme vieți. Sunt dedicată aducerii la viață a acestui spirit TEDx și la construirea unei comunități care să susțină și să promoveze inovația și schimbarea în moduri pozitive.


Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult