TEDx-Constanta-Andreea-Cimpoeru

TEDxConstanta - Voluntar

Andreea Cimpoeru

Freelancer

TEDxConstanta - Voluntar

2024

Pasionată de arta în toate formele ei cu un interes constant și nesfărșit pentru cunoaștere în toate domeniile, descopăr viața și o trăiesc prin joc și joacă, mereu deschisă către noi oportunitați.

Pentru că suntem suma celor 5 oameni care ne înconjoară, îmi place să îmi așez sufletul lângă minți deschise și optimiste, oameni lideri plini de inspirație care nu se opresc să creadă ca e mult loc de bine în lume.

Îmi place să mă implic și să ajut, să inspir și să mă inspir din toate activitațiile pe care le fac, iar cu ajutorul voluntariatului mi-am deschis noi orizonturi. Prin voluntariat am iesit din zona de confort, am întâlnit și construit relații de prietenie de durată și mi-am clădit fundația valorilor mele.

Nu am avut niciodată o țintă clară, am mers cu procesul și am divorțat de rezultat, alegând mereu intuitiv ce am simțit și întotdeauna a facut sens.

În prezent sunt freelencer, fotograf cu diplomă acreditată, in același timp îmi urmez pasiunea de a picta si vând arta mea celor care înțeleg ceea ce aștern pe pânză și îmi formez o echipă de lideri într-un network marketing cu care rezonez puternic.

De ce TEDxConstanta? Simplu, cunoașterea este putere și prin livrarea de informație putem schimba, impacta si inspira lumea, iar faptul că pot face parte din acest proces, mă împlinește.


Discursuri Recomandate:

Costin Dămășaru

Inovații menite să schimbe lumea

Ediția VIII - Adaptability - 2023

Sebastian Burduja

În căutarea antidotului la maladia scepticismului cronic

Ediția VII - The New Now - 2022

Alexandru Bobe

Give me the key and i'll unlock the entire wor[l]d!

Ediția VI - Unlocked - 2021

TEDxConstanta un eveniment independent sub licența TED

Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult