TEDx-Constanta-alexandru-dinca

TEDxConstanta - Voluntar

Alexandru Dincă

Software Development, Antreprenor

TEDxConstanta - Voluntar

20142017201820192020

Alex Dincă este membru fondator și Managing Partner al AYG Romania (dba AD-FIRE Youth Group S.R.L.), agenţie digitală de dezvoltare software nișată pe comerț online, operând pe plan național și internațional, din 2011.

Pasionat de tehnologie, cu o experiență de peste 10 ani în comerț online, la nivel național și internațional, Alex este Certified Magento Developer - cel mai popular și robust framework de comerț online la nivel global. În acest timp, portofoliul său a însumat colaborări cu peste 100 de clienți, de pe 3 continente, din industrii precum: E-Commerce, Pharma, Telecom, FMCG, Home & Garden, Fashion.

Alex deține un MSc în Medii Virtuale Multimodale și un BSc în Informatică de la Universitatea Ovidius, având la activ 3 proiecte de cercetare în Realitate Virtuală și Augmentată.

De-a lungul timpului, s-a implicat în tot felul de acțiuni civice și sociale, de la inițiative de reîmpădurire, la proiecte sociale și educație, fiind un promotor și susținător activ al Laboratorului de Cercetare în Realitate Virtuală și Augmentată din cadrul Universității Ovidius, precum și al proiectelor realizate prin intermediul acestuia.


Am înțeles

Dacă continui să navighezi înseamnă că ești de acord cu folosirea cookies pe acest site.
Mai mult